Published on February 18, 2020 By JanOscar In Forum Issues

When trying to access forums via Wincustomize, I have been getting this page (screenshot) for the last days.
Happens with all the big browsers (Google Chrome, Firefox, Edge & Opera). This happens only when I'm logged in and clearing cookies & logging out gets me to the Wincustomize forums, but as soon as attempting to log in, I get the screen above. Not a big deal, since I can access the forums at forums.stardock.com. Microsoft Edge is 100% unmodified, so no blockers or plugins are causing this.

Microsoft Edge
 
Microsoft Edge is up to date.Version 80.0.361.54 (Official build) (64-bit)

Comments (Page 1)
2 Pages1 2 
on Feb 18, 2020

That's odd.  It works here but I'm not sure what the heck it would be.  

on Feb 18, 2020

Just tested this on my tablet, and same thing happens there.

A while ago, things started to happen at WC like the navigation bar moved down covering the top of the galleries (other thread). That seems to have been fixed, and maybe that's when this new error was introduced. Other things that come to mind is the new VAT tax in Norway making everything from Stardock & Wincustomize 25% more expensive than the rest of the world. Clicking on a premium skin now changes the currency to Euros and raise the price an additional 25%. Mabe there's a script error with the Fastspring checkout module since it detects my location when logging in?

on Feb 18, 2020

I can concur for all the above that Yrgal posted.  I can't access the forums from WinCustomize either, getting the gremlin thing.  And the price goes up as well.  When clicking on a Premium Skin, the currency goes from $5.95 (roughly 58SEK according to XE.com) to 75SEK (roughly $7.66).  So that's two Nordic countries, me being from Sweden.  Although I get it in Swedish Currency, not Euro as Yrgal.

on Feb 18, 2020

Same. Inaccessible. Same page (404).

on Feb 18, 2020

No problem here

on Feb 18, 2020

Chasbo

No problem here
I kind of figured that out, that the problem is outside the US.
Matchbook

Same. Inaccessible. Same page (404).
That's in Canada.

on Feb 18, 2020

Yrgal


Quoting Chasbo,

No problem here

I kind of figured that out, that the problem is outside the US.

Quoting Matchbook,

Same. Inaccessible. Same page (404).

That's in Canada.

 

No, RedneckDude is getting the same thing in Alabama, but here in Indiana all is fine.

on Feb 18, 2020

Out of curiousity, what is the URL shown in the browser when you are getting the 404?

on Feb 18, 2020

T-Man

Out of curiousity, what is the URL shown in the browser when you are getting the 404?

https://forums.wincustomize.com/

on Feb 18, 2020

No problems here. Canada

on Feb 18, 2020

Should be working now 

on Feb 18, 2020

AzDude

Should be working now
Seems to be working fine now. Thank you!

on Feb 18, 2020



Quoting AzDude,

Should be working now

Seems to be working fine now. Thank you!

Yeah, the Forum part working fine now.

We still being charged another 25% extra on anything we buy though.  

on Feb 18, 2020

SwedishTom

We still being charged another 25% extra on anything we buy though.

I don't think Stardock has no control over that, I think it's your country doing it.

on Feb 18, 2020

LightStar


Quoting SwedishTom,

We still being charged another 25% extra on anything we buy though.



I don't think Stardock has no control over that, I think it's your country doing it.

Yeah, it's the extra Tax we get for buying things online from outside of the EU if I remember things right.  Was mostly in jest though.  

2 Pages1 2